Prima paginăActualitate

Minoră dată dispărută de tată, căutată de polițiști

Minoră dată dispărută de tată, căutată de polițiști

Dimensiune text

 

UPDATE 15 ianuarie, ora 15.00: Minora Păduraru Alexandra-Mihaela, de 15 de ani, dispărută la data de 13 ianuarie a.c., a fost găsită, informează IPJ Neamț. În urma investigațiilor și activităților desfășurate de către polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Borlești, minora Păduraru Alexandra-Mihaela, de 15 ani, dispărută la data de 13 ianuarie a.c., a fost depistată astăzi, 15 ianuarie a.c., pe raza localității Podoleni. Polițiștii au stabilit faptul că, pe perioada dispariției, minora s-a aflat pe raza localității Podoleni la locuința unei prietene. Din verificările efectuate a reieșit că aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni, fiind încredințată tatălui.

 

ȘTIRE INIȚIALĂ, 14 ianuarie: Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Cîndești au fost sesizați marți, 14 ianuarie, de către un bărbat, de 53 de ani, din Cîndești, despre faptul că fiica sa, Alexandra Mihaela Păduraru, în vârstă de 15 de ani, a părăsit voluntar domiciliul la data de 13 ianuarie şi nu s-a mai întors, informează IPJ Neamț.

Semnalmente: înălţime – 1,60 m, greutate – 47 de kilograme, ten șaten, ochi căprui, păr castaniu, fără semne particulare. La momentul dispariţiei, aceasta era îmbrăcată cu pantalon tip trening de culoare galben-muștar, tricou alb, pulover albastru, hanorac galben, fiind încălțată cu ghete maro.

„Polițiștii au efectuat verificări pe raza localităților Cîndești, Borlești și Costișa în vederea depistării acesteia. Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție”, au transmis reprezentanții IPJ Neamț.

 

Foto: IPJ Neamț

 

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0