Minor hoț de mașini reținut de polițiști

Minor hoț de mașini reținut de polițiști

Dimensiune text

 

 

Polițiștii au depistat un minor care ar fi sustras un autoturism și ar fi încercat sustragerea altor două. Luni dimineața, 29 ianuarie, în urma unei sesizări privind o tentativă de furt de auto, polițiștii au depistat un tânăr de 17 ani, care este bănuit de săvârșirea faptei. Din cercetările desfășurate de polițiști, a reieșit faptul ca acesta ar fi încercat să sustragă un autoturism din Tîrgu Neamț, în noaptea de 27 ianuarie, pentru a se deplasa în localitatea de domiciliu, în comuna Petricani.

Polițiștii au extins cercetările și au stabilit că tânărul ar fi sustras autoturismul bărbatului din Grumăzești, în aceeași noapte, pe care l-a condus pe drumul public și l-a abandonat pe raza satului Țolici, sustrăgând din vehicul trei chingi auto.

„Polițiștii de investigații criminale au reunit dosarele penale privind faptele săvârșite de tânăr și au dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore. Acesta este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de furt de folosință, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere, furt calificat şi tentativă la furt de folosință, iar astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Neamț cu propunere de arestare preventivă”, informează IPJ Neamț.

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0