Prima paginăSocial

Minor din Roman dat dispărut, căutat de polițiști

Minor din Roman dat dispărut, căutat de polițiști

Dimensiune text

 

UPDATE: Miercuri, 25 martie: IPJ Neamț a informat miercuri că minorul Mihai Zamfir, dispărut la data de 24 martie, a revenit în centrul în care era instituționalizat, polițiștii fiind informați de către personalul Complexul de Servicii „Familia Mea” din Roman. Din verificările efectuate de polițiști a reieșit că, pe perioada dispariției, minorul nu a fost victima vreunei infracțiuni.

 

Știre inițială: Marți, 25 martie: Poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Roman caută un minor de 14 ani, care a părăsit voluntar Complexul de Servicii „Familia Mea” din Roman și nu a mai revenit, informează IPJ Neamț.

Marți, 24 martie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați cu privire la faptul că minorul Mihai Zamfir, de 14 ani, a părăsit voluntar Complexul de Servicii „Familia Mea” din Roman, unde acesta era instituţionalizat și nu a revenit. Semnalmente: înălţime – 1,56 m, greutate – 47 de kilograme, ochi căprui, păr șaten. La momentul dispariţiei, acesta era îmbrăcat cu un tricou alb, pantaloni de trening de culoare bleumarin, fiind încălţat cu adidaşi vișinii.

„Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Roman și în localitățile limitrofe, în vederea depistării acestuia. Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!”, au transmis reprezentanții IPJ Neamț.

 

Foto: IPJ Neamț

 

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0