Prima paginăSocial

Mii de romașcani au petrecut Revelionul în stradă

Mii de romașcani au petrecut Revelionul în stradă

Dimensiune text

Trecerea dintre ani a fost însoțită, ca-n fiecare an, de un Revelion în stradă, organizat de autoritățile locale, iar petrecerea a fost apreciată de un număr mare de cetățeni. Vremea a fost una care i-a încurajat pe romașcani să iasă din case sau restaurante și să se bucure de concerte, dar și de focul de artificii, unul mai spectaculos și mai lung decât în alți ani.

Încă de la ora 21.45, în centrul orașului s-a strâns un număr destul de mare de iubitori ai muzicii populare, care au putut s-o urmărească live pe Margareta Clipa, la 22.30 pe scenă urcând romașcanul Ștefan Enășel. Spectacolul a continuat până la miezul nopții cu recitalul susținut de artistul What’sUp. La trecerea dintre ani, primarul Lucian Micu a fost în piață, pentru a transmite un mesaj romașcanilor și, alături de deputatul Laurențiu Leoreanu, au spus numărătoarea inversă pentru intrarea în 2018.

Focul de artificii a fost lansat din fața Primăriei municipiului Roman și spectacolul a durat 20 de minute, fiind ulterior urmat de un concert al artistei Ruby. La miezul nopții, romașcanii au primit gustări și șampanie. La ora 1.00 echipele firmei de salubritate au intervenit pentru a face curat în zonă, iar la ora 2.00 traficul rutier a fost redeschis.

La fel ca în anul precedent, pentru toate evenimentele găzduite în luna decembrie, inclusiv Caleașca lui Moș Crăciun și Festivalul de Datini și Obiceiuri, Primăria Roman a cheltuit suma de 150.000 de lei, pentru organizarea scenelor, a sunetului și parte din cheltuiala cu artiștii care au cântat de Revelion o contribuție fiind adusă și de firma Viobeti, cea care are un parteneriat cu administrația locală pentru Târgul de Crăciun – din decembrie și pentru amenajarea patinoarului din centrul orașului.

 

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0