Miercuri se trag la sorți căsuțele pentru Târgul de Mărțișor

HomeSocial

Miercuri se trag la sorți căsuțele pentru Târgul de Mărțișor

 

Miercuri, 12 februarie, de la ora 11.00, în sala de dezbateri de la parterul sediului Primăriei Municipiului Roman, va avea loc tragerea la sorți a celor 19 căsuțe puse la dispoziție de CSM Roman pentru organizarea Târgului de Mărțișor – ediția 2020. Ediția din acest an a târgului va avea loc începând cu data de 24 februarie și până pe 8 martie, în Piața „Roman Vodă”, eveniment gestionat de către Club Sportiv Municipal Roman, direcție din cadrul Primăriei municipiului Roman.

După analizarea tuturor cererilor primite de la cei care doresc să participe la Târg, lista cu cei care îndeplinesc condițiile pentru a participa la tragerea la sorți a căsuțelor a fost făcută publică marți, 11 februarie. S-au înscris pentru participarea la târg 29 de persoane sau societăți, dintre care 23 au avut cererile valabile. Comercianții au la dispoziție doar 19 căsuțe, amplasate în centrul municipiului, iar cei care  nu vor obține un astfel de spațiu vor trebui să-și aleagă un alt loc pentru comercializarea mărțișoarelor.

Lista cu cei care îndeplinesc condițiile de a participa la tragerea la sorți a căsuțelor pentru vânzarea produselor la Târgul de Mărțișor poate fi consultată la următoarea adresă: https://primariaroman.ro/wp-content/uploads/2020/02/2020-02-11-ANUNt-publicare-lista-participare-Targ.pdf .

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0