Prima paginăSocial

Miercuri s-a deschis patinoarul din Piața „Roman Vodă”

Miercuri s-a deschis patinoarul din Piața „Roman Vodă”

Dimensiune text

 

Începând de miercuri, 6 decembrie, Patinoarul Roman, amenajat în Piața „Roman Vodă”, în parcarea de lângă Colegiul Național „Roman-Vodă”, este dat în folosință. Firma care a achiziționat echipamentul a finalizat montarea echipamentelor și instalațiile funcționează conform normelor, pentru a oferi iubitorilor sportului pe patine condiții optime, au anunțat reprezentanții Primăriei Roman.

„Patinoarul își va deschide astăzi porțile de la orele 18.00 și 20.00, când accesul este gratuit, un cadou de Moș Neculai. Patinoarul Roman va fi deschis zilnic, între orele 11.00 și 22.30. Firma care a amenajat patinoarul pune la dispoziția cetățenilor 150 de perechi de patine. Zilnic, se vor asigura șase sesiuni de acces pe patinoar, fiecare cu o durată de 90 de minute, prețul de intrare fiind de 10 lei. Taxa de închiriere a patinelor este de 10 lei. După fiecare sesiune de patinat, timp de o jumătate de oră se vor executa lucrări de curățare a suprafeței de gheață”, precizează reprezentanții Primăriei Roman.

Administratorul patinoarului a amenajat și un spațiu de unde cetățenii pot să cumpere băuturi calde. Investiția este realizată printr-un parteneriat public-privat, cheltuiala suportată de administrația publică locală fiind cea pentru asigurarea furnizării energiei electrice.

Inaugurarea patinoarului trebuia să aibă loc pe data de 30 noiembrie, odată cu deschiderea Sătucului lui Moș Crăciun și cu pornirea iluminatului ornamental, însă firma care s-a ocupat de amenajarea patinoarului nu a reușit să-l facă funcțional în timp util. Patinoarul are dimensiunile de 35 pe 15 metri și se intenționează să fie menținut în funcțiune până pe data de 28 februarie 2018.

 

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 4
  • Dar copiii, pensionarii … au reduceri la aceste prețuri?

  • Stimate domnule Horga :

    Din informatiile pe care le am de la un copil , se pare ca de reducere se bucura doar pensionarii care au dat in mintea copiilor si pot demonstra acest lucru cu un certificate eliberat de un centru de sanatate mintala arondat ultimului domiciliu al respectivului pensionar.

  • Unui fals „ulise” cu literă mică : Un comentariu cu minte de copil la o problemă serioasă … Nu-mi plac cei care își ascund numele.

  • Daniel 3 ani

    Corectati programul! 10-22. Ne puneti degeaba pe drumuri….