HomeRoman

Miercuri, fără apă, pînă la ora 15

Miercuri, pînă la ora 15, romașcanii nu vor avea apă. Compania Județeană Apa Serv a anunțat încă de luni, 25 iunie, că furnizarea apei potabile va fi sistată, în vederea efectuării unor lucrări la rețeaua de distribuție a apei potabile pe străzile ce sînt modernizate, în această vară, în cadrul Planului Integrat de Dezvoltare Urbană.

 

Compania județeană Apa Serv SA anunță beneficiarii că, în vederea executării unor lucrări de reparații la rețeaua de distribuție de pe străzile Ștefan cel Mare, Petru Aron și 1 Mai, va întrerupe furnizarea apei potabile miercuri, 27 iunie, între orele 8-15, în municipiul Roman. Mulțumim pentru înțelegere tuturor utilizatorilor serviciilor de apă și canalizare afectați de întreruperea furnizării apei potabile„, se precizează într-un comunicat emis de compania județeană Apa Serv.

Întreruperile programate de apă sau avariile înregistrate pot fi verificate sau sesizate pe site-ul companiei județene, la adresa www.apaserv.eu .
De asemenea, romașcanii care, la recensămînt, au oferit un număr de telefon mobil recenzorilor pentru a fi înregistrați în baza de date a Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din cadrul Primăriei Roman sînt informați din timp despre aceste sistări programate ale furnizării apei.

Comentarii

WORDPRESS: 0