Prima paginăInedit

Micii artişti de la Păstrăveni au oferit din emoţia Învierii

Dimensiune text

Artiştii amatori de la Centrul de Recuperare şi Reabilitare a Persoanelor cu Handicap Păstrăveni au susţinut un spectacol dedicat Paştelui, la Consiliul Judeţean (CJ) Neamţ, miercuri, 16 aprilie. Spectacolul a fost unul cu totul special, întrucât a fost lipsit de cuvinte, dar a fost sprijinit amplu de coloana sonoră dramatică.

Pe scena sălii de festivităţi a CJ au fost rememorate principalele momente care au culminat cu crucificarea şi, apoi, Învierea Mântuitorului. După evoluţia artistică, participanţii au primit pachete cu bunătăţi oferite de Daniela Soroceanu, secretara judeţului, vicepreşedintele CJ Emilia Arcan şi preşedintele CJ, Culiţă Tărâţă.

artisti2„Acest spectacol este modul prin care tinerii din Centrul Păstrăveni şi colegii mei au înţeles să aducă mulţumirea pentru buna desfăşurare a activităţii din Centru şi care se datorează colegilor noştri din CJ Neamţ. Ceea ce veţi vedea este dăruit din suflet pentru dumneavoastră şi dorim tuturor sărbători pascale în bucurie, fericire şi sănătate!”, a afirmat Nicoleta Bârnat, directoarea Centrului de la Păstrăveni.

„Este o săptămână importantă pentru noi toţi, Săptămâna Patimilor. Suntem în preajma celei mai mari sărbători a creştinătăţii, sărbătoarea Paştelui şi sunt bucuros să fiu astăzi alături de voi la spectacolul pe care l-aţi pregătit. Iată că dumneavoastră, cei de la Centrul Păstrăveni, prin activitatea pe care o desfăşuraţi, veniţi să ne încântaţi sufletele şi inimile noastre, ale celor născuţi mai devreme şi ale celor care, momentan şi vremelnic, vă păstorim şi trebuie să o facem cu bună-credinţă, cu tot respectul şi cu speranţa că mâine va fi mai bine”, a spus Culiţă Tărâţă, preşedintele CJ Neamţ.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0