Meniu cu cozonac, pască și ouă roșii la Cantina Socială

Cei 100 de asistați vor primi, pe lîngă dulciurile tradiționale de Paște, sarmale, friptură și drob.

 

 

Angajatele din cadrul Cantinei de Ajutor Social din Roman trudesc la pregătirea mîncărurilor pe care asistații le vor servi de Paște. Bătrînii, bolnavii, dar și persoanele cu posibilități materiale modeste vor simți altfel bucuria Învierii Domnului. Celor care, în alte condiții, nu ar fi îndrăznit să viseze la o felie de cozonac sau o mîncare caldă, Cantina de Ajutor Social le acordă sprijinul cuvenit.

„Ca în fiecare an, am pregătit produse tradiționale pe care orice familie le pregătește pentru masa de sărbători. Salariatele Cantinei pregătesc sărmăluțe, friptură de porc și de pasăre. De pe masa celor care beneficiază de serviciile cantinei nu vor lipsi ouăle roșii, drobul, cîrnații, salamul, toba, șunca, dar nici cozonacul și pasca”, a precizat Mărioara Guguianu, șef de unitate la Cantina de Ajutor Social Roman.

  [sam id=”3″ codes=”true”]

Alimentele pentru masa de Paște vor fi oferite la sediul cantinei, joi, 12 aprilie. „Sîntem bucuroși că și aceste persoane găsesc în Cantina de Ajutor Social un sprijin real, un mijloc de a supraviețui în condiții decente. Pentru ca bucuria sfintelor sărbători de Paște să fie luminoasă și masa îndestulătoare, cantina oferă aceste produse, cu sprijinul Consiliului Local”, a spus șefa Cantinei de Ajutor Social din Roman. De aceste produse alimentare vor beneficia 100 de persoane care figurează pe listele cantinei.


COMENTARII

WORDPRESS: 0