HomeSanatate

Medicamente de 15.000 de lei pentru cabinetele școlare

Cele 21 de cabinete școlare aflate în administrarea municipalității primesc, și la începutul acestui an școlar, medicamente și materiale sanitare de primă urgență, achizițiile fiind realizate din fondurile bugetului local.

 

 

Administrația locală a achiziționat medicamente și materiale sanitare în valoare totală de 15.400 de lei, precum și materiale dezinfectante în valoare de 2.240 de lei, care vor fi distribuite cabinetelor școlare în aceste zile.

Ca în fiecare din ultimii trei ani, am continuat obiceiul de a achiziționa medicamente și materiale sanitare de primă urgență pentru cabinetele medicale școlare. Pînă cînd municipalitatea s-a implicat în dotarea acestor cabinete, reprezentanții lor se descurcau pe cont propriu, cu greu, iar dotările cabinetelor medicale școlare erau minime sau aproape inexistente. În acest debut de an școlar, am asigurat cabinetelor medicale școlare medicamente și materiale sanitare de primă urgență a căror valoare se ridică la 15.400 de lei, precum și materiale de dezinfecție în valoare totală de 2.240 de lei. Achizițiile s-au finalizat la sfîrșitul săptămînii trecute„, a precizat primarul Laurențiu Dan Leoreanu.

Comentarii

WORDPRESS: 0