HomeActualitateRoman

„Matroană” din Roman, reţinută de DIICOT

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Neamţ şi procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) cercetează două persoane, din Roman, pentru găzduirea şi îndemnarea unei minore la practicarea prostituţiei.

Vineri, 28 martie, poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Neamţ şi procurorii DIICOT Neamţ au depistat o femeie de 38 de ani, din Roman, bănuită de trafic de minori şi proxenetism. Din investigaţii a reieşit faptul că aceasta, în perioada august 2013 – ianuarie 2014, ar fi găzduit şi îndemnat o minoră să practice prostituţia. Banii obţinuţi astfel erau însuşiţi de femeie, direct de la clienţi sau prin intermediul fiului ei, un tânăr de 17 ani.

Femeia a fost reţinută pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de minori şi proxenetism, urmând a fi prezentată Tribunalului Neamţ, cu propunere de arestare preventivă. Faţă de tânăr a fost dispusă luarea măsurii de control judiciar, fiind cercetat în stare de libertate. Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române. La activităţi au participat şi poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bacău şi din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Neamţ.

Comentarii

WORDPRESS: 2
  • ionutz 10 ani ago

    de ce nu dati numele JAVREI sa afle toata lumea sau nu vreti sa o jigniti?????

  • romascanca 10 ani ago

    da,exact de ce nu-i dati numele acestei nemernice,,,sa stie tot romascanul cine este?posibil sa scape de pedeapsa si sa-si reia vechea,,indeletnicire,,sa mai nenoroceasca alte fiinte.