Mașină răsturnată într-o râpă, în comuna Bahna

HomeActualitate

Mașină răsturnată într-o râpă, în comuna Bahna

Vineri, 28 mai, în jurul orei 15, pompierii au fost înștiințați, prin apel la 112, despre un accident rutier produs pe DJ 159, pe raza localității Izvoare, din comuna Bahna, informează ISU Neamț. La locul evenimentului s-au deplasat două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Roman, cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD-TIM.

„Un autoturism a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat într-o râpă de aproximativ patru metri. În autoturism se afla doar conducătorul auto, care s-a autoevacuat până la sosirea pompierilor. Bărbatul, de 36 de ani, a primit primul ajutor calificat de la membrii echipajului SMURD-TIM la locul evenimentului, ulterior fiind transportat la Compartimentul de Primire Urgențe al Spitalului Municipal de Urgență Roman”, a precizat sublocotenent Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț. Pompierii au asigurat și măsurile de prevenire și stingere a incendiilor.

Cadrele medicale ale Spitalului Municipal de Urgență Roman l-au diagnosticat pe bărbatul rănit, din județul Vaslui, cu traumatism cranio-cerebral minor, acesta urmând a fi supus în cursul după-amiezii unor investigații medicale suplimentare.

 

Foto: ISU Neamț

Comentarii

WORDPRESS: 0