Masa de Paști e mai bogată și mai gustoasă cu preparatele CityPub & Bolta Rece Roman

HomeEconomie

Masa de Paști e mai bogată și mai gustoasă cu preparatele CityPub & Bolta Rece Roman

 

Se apropie una dintre cele mai mari sărbători ale creștinătății – Paștele, iar pentru cei care nu au timp să gătească, să cumpere cele necesare sau, pur și simplu, nu vor să irosească timpul în bucătărie și preferă să-l petreacă alături de cei dragi, restaurantele CityPub și Bolta Rece Roman le vin în ajutor. Bucătăria este dotată cu tot ceea ce este necesar pentru ca, împreună cu echipa de specialiști, să poată asigura în această perioadă, pe lângă meniurile zilnice, și o serie de preparate pe gustul fiecărui client.

Pentru masa de Paști, CityPub & Bolta Rece au pregătit un meniu special, dar orice altă „poftă” poate fi onorată, în măsura în care comanda se face din timp, spun reprezentanții restaurantelor.

Meniul propus pentru masa de Paști, dar care poate fi îmbogățit cu alte idei ale clienților, constă în: platou artizanal de brânzeturi (telemea, caș, brie, camembert, parmezan, gorgonzola, emmentaler, frigărui caprese, roșii cherry, struguri, căpșuni, mere – 55 de lei/400 de grame), salată bouef (20 de lei/500 grame), drob de miel (35 de lei/ 1 kilogram), ouă roșii (2,5 lei/bucata), sarmale (12 lei/6 bucăți), pulpă de miel (15 lei/100 grame), pui la cuptor cu cartofi rustici (25 lei/700 grame/300 grame), cozonac (35 de lei/1,2 kilograme) și pâine (8 lei/750 grame). „Traversăm cu toții o perioadă destul de dificilă. Noi încercăm să venim în sprijinul celor mai mulți dintre cei care încă mai muncesc și nu mai au timp să-și mai prepare mâncarea sau, pur și simplu, preferă să-și petreacă timpul făcând alte lucruri utile pentru ei și cei din familie. Încă de acum două săptămâni, am introdus meniul zilei disponibil inclusiv pentru zilele de weekend și, de la o zi la alta, încercăm să-l facem cât mai diversificat, ca să mulțumim cât mai multe pofte. Așa ne-am gândit să venim și cu o ofertă clasică pentru masa de Paști, dar pe care putem să o îmbunătățim cu orice altă preferință primită de la clienți, fie că ea se regăsește în meniurile noastre sau e vorba de inspirația de moment. Important este să găsim varianta optimă pentru ca toți clienții noștri să fie mulțumiți și să nu aibă în această perioadă grija bucatelor de care să se bucure de Paști”, a declarat Daniela Ciofu, administratorul CityPub & Bolta Rece.

Comenzile pentru preparatele pregătite în bucătăria celor două restaurante pot fi date la numerele de telefon 0752.999.100 sau 0333.103.646. Comenzile speciale pentru masa de Paști trebuie date în avans, până cel târziu pe 9 aprilie – pentru Paștele Catolic și până cel târziu pe 16 aprilie – pentru Paștele Ortodox. Livrările preparatelor comandate pentru masa de Paști se fac la domiciliu fără niciun cost suplimentar, în ziua de sâmbătă (11 aprilie, respectiv 18 aprilie).

Reprezentanții CityPub & Bolta Rece anunță și faptul că, în această perioadă, zilnic se prepară pâine de casă, ce poate fi comandată și livrată la domiciliul clienților, prețul unei pâini de 750 de grame fiind de 8 lei.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0