„Mărțișoare dulci” oferite de Colegiul Tehnic „Miron Costin”

HomeSocial

„Mărțișoare dulci” oferite de Colegiul Tehnic „Miron Costin”

Cercul Tinerilor Economiști de la Colegiul Tehnic „Miron Costin” Roman își continuă activitatea la început de primăvară, dorind să aducă un zâmbet pe chipul copiilor cu nevoi speciale. Raportându-se la activitățile cercului și ținând cont de dorința de a întreprinde și activități în scop caritabil, elevii Cercului Tinerilor Economiști s-au întâlnit miercuri, 1 martie, în cadrul unui atelier de gătit, cu scopul de a realiza mărțișoare dulci – prăjituri, fursecuri și brioșe. Activitatea a fost realizată de profesor coordonator Alexandra Ivanciu și profesor Oana Ungureanu, împreună cu conducerea unității – director profesor Ana-Maria Agape și director adjunct profesor Paraschiva Buciumanu. În această activitate, desfășurată sub motto-ul „Fii bun, creativ și dezvoltă-ți aptitudinile antreprenoriale!”, au fost implicați 20 de elevi, ai claselor a X-a B și a XI-a B.

„Ne preocupă foarte mult formarea tinerilor şi încercăm, prin toate activităţile cercului, să venim în sprijinul elevilor şi să răspundem nevoilor acestora. Mediul securizat al şcolii permite desfăşurarea unor activităţi variate, iar elevii pleacă în mod cert acasă mai câştigaţi, cel puţin cu energie şi cu o motivaţie mai puternică de a reveni cu drag la şcoală. Ne interesează modul în care elevii își petrec timpul liber, încercăm să le oferim alternative care să contribuie la dezvoltarea personală, să le pună în valoare empatia și dorința de a fi mai buni, să le dezvolte o serie de competențe antreprenoriale și, nu în cele din urmă, să le aducă prilejul de a relaționa unii cu alții”, a precizat profesor Alexandra Ivanciu.

Împachetate în culorile primăverii, asezonate cu șnurul alb și roșu al speranței și al bucuriei, elevii au făcut un scurt tur al orașului și al împrejurimilor școlii, oferind profesorilor școlii, trecătorilor și reprezentanților unor instituții, pe lângă zâmbete și urări, un mărțișor dulce. Din donațiile primite, vor fi achiziționate produse alimentare și nealimentare de strictă necesitate care vor fi împărțite copiilor vizați înainte de Sărbătorile Pascale, au mai precizat reprezentanții Colegiului Tehnic „Miron Costin”.

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0