Prima paginăSport

Marin și Agrigoroaei joacă în lotul național

Dimensiune text

Horobeț, Iuganu și Vișan sunt în sesiune de examene la Facultatea de Educație Fizică și Sport din Suceava.

 

 

Raluca Agrigoroaei

Raluca Agrigoroaei

România este foarte aproape de calificarea la mondialele din Serbia din 2013. Naționala de handbal feminin a României, din care fac parte și Luciana Marin și Raluca Agrigoroaei, titulare în lotul HCM Roman în sezonul 2012-2013 al Ligii Naționale, va susține sâmbătă, 8 iunie, partida retur cu reprezentativa Slovaciei din preliminariile Campionatului Mondial 2013. În partida tur, desfășurată în urmă cu o săptămănă, România a învins în deplasare cu 23-21 (12-11), unul dintre goluri fiind marcat de Luciana Marin, sportivă care, din sezonul următor, va evolua la HCM Baia Mare. Jocul retur va avea loc la Oradea, cu începere de la ora 18, urmând a fi arbitrat de cuplul Erdogan / Ozdeniz, din Turcia.

Ana Maria Horobeț, Paula Vișan Teodorescu și Ana Maria Iuganu, toate componente ale echipei de primă ligă HCM Roman, sunt în sesiune de examene la Facultatea de Educație Fizică și Sport din Suceava. Celelalte componente ale echipei romașcane, care nu sunt la lotul național sau la examene școlare, sunt în vacanță.

Altfel, în ce privește viitorul prim-divizionarei HCM Roman, stadiul în care se află alcătuirea lotului pentru campionatul 2013-2014 este unul incipient. Deocamdată, se analizează ce s-a făcut și ce nu s-a făcut în sezonul precedent, unul în care HCM Roman a încheiat campionatul pe locul al șaptelea.

[sam id=”3″ codes=”true”]

COMENTARII

WORDPRESS: 0