Prima paginăSport

Marin, Agrigoroaei și Iuganu au revenit de la națională

Dimensiune text

Luciana Marin, Raluca Agrigoroaei și Ana Maria Iuganu s-au realăturat luni, 8 octombrie, colegelor de la HCM Roman după ce au participat, timp de mai bine de o săptămînă, la acțiunile loturilor naționale, A și B, de seniori ale României.

 

 

Luciana și Raluca au fost chemate de selecționerul Gheorghe Tadici la lotul A, care a susținut două meciuri de pregătire cu Oltchim Rîmnicu Vîlcea, altele două cu reprezentativa Olandei, plus încă trei partide la Trofeul Carpați. La Trofeul Carpați, desfășurat la Oradea, au mai luat parte Ungaria, Ucraina și România B. Din lotul nostru secund a făcut parte și Ana Maria.

„Am vorbit cu fetele și mi-au spus că s-au simțit foarte bine la lot, unde s-au pregătit cum trebuie și a existat coeziune în echipă. Ele sînt în cărți pentru selecționarea în lotul cu care România va participa la Campionatul European din Serbia, de la sfîrșitul anului. Domnul Tadici va convoca, în noiembrie, un lot lărgit de 32 de jucătoare. A solicitat Federației o perioadă de testare de trei săptămîni, înainte de europene, timp în care lotul se va restrînge, în primă fază, la 21 de jucătoare, apoi vor rămîne 16 pentru turneul din Serbia”, a afirmat Dan Moisii, consilier tehnic la HCM Roman.

Marin și Agrigoroaei au jucat și marcat pentru România A în meciurile cu Oltchim și, apoi, cu Olanda, fiind mutate la România B în perioada Trofeului Carpați. Marin a evoluat, la naționala A, pe postul de coordonator de joc. Agrigoroaei a jucat pe postul său, pivot. Iuganu a fost folosită ca extremă.

COMENTARII

WORDPRESS: 0