Prima paginăNeamt

Mari oameni de afaceri aruncați după gratii

Dimensiune text

* șase oameni de afaceri sunt acuzați de aderare la grup infracțional organizat, spălare de bani și evaziune fiscală * prejudiciul este estimat la opt milioane de lei *
Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiilor de Crimă Organizată şi Terorism (DICOT) au reţinut şase oameni de afaceri din Piatra Neamţ, care ar fi implicaţi într-un dosar uriaş de evaziune fiscală.

 

 

Cele şase persoane sunt acuzate de aderare la grup infracţional organizat, spălare de bani şi evaziune fiscală. Societăţile comerciale pe care le administrează desfăşoară activităţi în domeniul agriculturii, comerţul cu produse accizate, construcţii, service auto şi pază şi protecţie. Prejudiciul se ridică la aproximativ opt milioane de lei. Din surse neoficiale, în cursul după-amiezii de vineri, 7 iunie, unii dintre oamenii de afaceri reţinuţi urmau să fie prezentaţi instanţei, cu propunere de arestare preventivă. Întrucât cercetările se aflau în plină desfăşurare, potrivit reprezentanţilor DIICOT Neamţ, mai multe informaţii vor fi oferite după finalizarea anchetei.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0