Manifestări dedicate Zilei Copilului, sâmbătă, în Piața „Roman Vodă”

HomeSocial

Manifestări dedicate Zilei Copilului, sâmbătă, în Piața „Roman Vodă”

 

 

Sâmbătă, 1 iunie, începând cu ora 15:00, toți copiii din Roman și împrejurimi sunt invitați în Piața „Roman Vodă”, să sărbătorească Ziua Copilului, să se distreze și să facă cea mai mare salată de fructe, anunță reprezentanții Primăriei Roman.

Programul zilei cuprinde, de la ora 15:00, festivitatea de deschidere și startul pentru cea mai mare salată de fructe făcută de copiii din Roman, de la ora 15:30 – Flashmob „Zâmbește și îmbrățișează orice copil!”, Asociația „Născută înger”, iar de la ora 16:00 – concursuri cu premii: Jocuri pe asfalt – Ținta colorată, Nu te supăra, frate, Șotron; Trasee amuzante cu obstacole (pe categorii de vârstă); Întrecere pentru mașini teleghidate; Cel mai mare balon de săpun; Dansuri. Premierea câștigătorilor va avea loc de la ora 18:00.

Pe toată durata evenimentului, în Piața „Roman Vodă” vor fi organizate un poligon MTB pentru pasionații de biciclete – Asociația Club Sportiv MTB Roman, o expoziție motociclete – MOTO Mușatinii RC Roman, o campanie de conștientizare în cadrul proiectului „Romanul prețuiește mâncarea”, precum și o Zonă FUN – Muzică, animatori desene animate, picturi pe față, baloane, workshop de mișcare.

Înscrierile pentru concursuri se vor face în ziua evenimentului, la un stand special amenajat. În caz de vreme nefavorabilă, organizatorii vor anunța informații noi în timp util. Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Roman, alături de Carrefour Roman și cu sprijinul voluntarilor de la KULT Hub, iar sonorizarea va fi asigurată de ARV Speakers.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0