Prima paginăRoman

Mai puțină politică și mai multă administrație

Dimensiune text

Primarul Leoreanu (foto) nu s-a mai implicat în activitatea politică în ultima perioadă, din cauza modului în care arată scena politică actuală. Acesta nu exclude, însă, ca pe viitor, să candideze pentru un loc în administrația centrală.

 

 

Primarul municipiului Roman o lasă mai moale cu politica, administrația fiind prioritară pentru Laurențiu Dan Leoreanu în această perioadă, în care apele în politică sunt extrem de agitate și foarte schimbătoare. Edilul orașului, care este și președintele PDL Roman, dar și vicepreședinte al PDL Neamț, spune că a avut un rol în schimbarea care s-a produs în Consiliul Județean Neamț, în sensul că a fost un mediator între părțile care nu s-au putut înțelege sub nicio formă până la ședința de sâmbătă, 13 aprilie.
„Stau departe de politică acum, fiindcă am multă treabă în administrație și vreau să mă dedic problemelor din oraș. Dar nu mi-a fost indiferent ceea ce se întâmpla la nivel de județ, deoarece am nevoie să obțin fonduri pentru Roman”, a afirmat Laurențiu Dan Leoreanu.

El i-a luat apărarea colegei de partid, care este și deputatul Colegiului nr. 4 Roman-Ion Creangă, Elena Udrea. Aceasta a fost criticată că nu a mai venit de mai bine de două luni în colegiu, dar președintele PDL Roman spune că nici ceilalți parlamentari nu au făcut nimic în această perioadă și că nu vizita în teritoriu este importantă. „Pe mine nu mă interesează să vină, pe mine mă interesează să facă. Pe mine mă interesează să caute să-mi obțină niște fonduri, să susțină proiecte. Pe mine mă interesează să stea la București și să obțină fonduri. Să mă ajute de acolo, că, aici, la Roman, sunt eu. Conduc eu orașul, doar nu va veni ea să conducă Romanul”, a spus Laurențiu Dan Leoreanu.

Acesta a precizat și că Elena Udrea nu a avut timp să vină la Roman, întrucât în ultima perioadă a fost implicată în campania electorală din interiorul PDL.

Primarul municipiului Roman a mai afirmat că, până la sfârșitul acestei săptămâni, cabinetul parlamentar va fi gata, iar Elena Udrea va fi prezentă la inaugurare și va fixa un program de întâlniri cu cetățenii. În treacăt, Laurențiu Dan Leoreanu a afirmat că, „deocamdată”, el nu poate face la București ceea ce poate face Elena Udrea, dar că, pe viitor, nu se știe cum vor evolua lucrurile. Cu alte cuvinte, nu exclude o viitoare candidatură pentru un loc în Parlamentul României.

[sam_ad id=”127″ codes=”true”]
[sam_ad id=”130″ codes=”true”]

COMENTARII

WORDPRESS: 4
 • tanasa 8 ani

  Am auzit ca fondurile astea se plimba prin Cismigiu pe la Bucuresti si asteapta sa fie culese de cineva.Numai ca lucrurile stau cam negustoreste, obtii fonduri daca oferi ceva in schimb,ori daca nu esti la putere si nici cu perspectiva de a veni in curand la putere,nu ai ce oferi.Asa ca Romanul a pariat pe un cal mort in aceasta cursa.

  • User 8 ani

   Cand va trece la USL se va trezi la viata 🙂
   In alta ordine de idei, fostul sau contracandidat nu stia ce sa faca cu fondurile chiar de le primea. Le dadea pe energie termica.

 • un cetățean 8 ani

  Păi a a juns primar prin susținerea politică a PDL și acum nu îl mai interesează politica ? Nu știu ce fonduri vor mai aduce primarul și madam Udrea pentru Roman, daca fac parte dintr-un partid care este acum în opoziție și cu mari probleme de credibilitate …

  • alt cetatean 8 ani

   Pai l-a ajutat cu varf si indesat pe Tarata sa ajunga presedinte al CJ. Ar trebui sa nu uite domn Tarata treaba asta si sa trimita fonduri in Roman.
   Se batea cu mana-n piept ca el e romascan si va face tot ce poate pentru acest oras si a facut o laie pana acum. Se bate cu toata lumea la judet si asta nu e bine pentru noi deloc.
   Problema primarului este ca ca a ales prost pe cine sa sustina la locale unde avea de unde alege, nu la parlamentare unde i s-a impus.