Magazinul Lidl de pe strada Sucedava va fi închis pentru modernizare

HomeSocial

Magazinul Lidl de pe strada Sucedava va fi închis pentru modernizare

 

Compania Lidl anunță că va investi în reamenajarea magazinului Lidl din Roman, situat pe strada Sucedava, Nr. 31. Astfel, acesta va fi închis în zilele de 13 și 14 iunie, urmând a se redeschide în data de 15 iunie.

„Odată cu finalizarea lucrărilor de reamenajare, magazinul Lidl își va întâmpina clienții cu un nou aspect, mai modern și mai apropiat de dorințele lor. În noul design al magazinului va predomina culoarea antracit, iar signalistica va fi realizată în culorile alb și negru, pentru o lizibilitate sporită. În plus, pentru că Lidl este o companie orientată către sustenabilitate, va aduce o serie de îmbunătățiri în ceea ce privește economisirea de energie, dar și funcționalitatea. Astfel, pentru a ajuta clienții să găsească mai ușor produsele preferate, toate grupele de marfă vor fi reamenajate. Totodată, pentru a face mai comod accesul la produsele congelate, vor fi montate congelatoare verticale”, informează un comunicat al companiei.

De la redeschiderea de joi, 15 iunie, și până duminică, 18 iunie, magazinul Lidl de pe strada Sucedava, nr. 31, îi va aștepta pe clienți cu oferte speciale și cu reduceri. Pe durata lucrărilor de modernizare a unității, clienții își vor putea face cumpărăturile în magazinul Lidl de pe strada Mihai Viteazu, nr. 11.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0