Luminița Boloca a obținut postul de director al Școlii „Calistrat Hogaș”

HomeSocial

Luminița Boloca a obținut postul de director al Școlii „Calistrat Hogaș”

 

boloca-luminita-director-scoala8-calistrat-hogas-02

Luminița Boloca

Vineri, 21 octombrie, a avut loc o nouă rundă a întâlnirilor candidaților pentru posturile de director și director adjunct cu reprezentanții comisiilor de evaluare de la probele orale. Cinci candidați de la școli din Roman și zonă s-au prezentat vineri la Inspectoratul Școlar Județean.

Astfel, Luminița Boloca a fost admisă ca director al Școlii „Calistrat Hogaș” din Roman, cu 42,5 puncte la evaluarea CV-ului și 50 de puncte la prezentarea ofertei manageriale. Luminița Boloca obținuse 41,875 de puncte la proba scrisă și a fost singurul candidat pentru acest post. Viorel Rusu a fost admis ca director adjunct al aceleiași unități de învățământ, cu 37,5 puncte la evaluarea CV-ului și 43 de puncte la prezentarea ofertei manageriale. Viorel Rusu obținuse 38,125 de puncte la proba scrisă și a fost singurul candidat pentru acest post.

Tot vineri, Cleopatra Brîndușa Bursuc a fost admisă ca director al Liceului Tehnologic din Nisporești (35 de puncte la evaluarea CV-ului și 49 de puncte la prezentarea ofertei manageriale), Maria-Ramona Munteanu a fost admisă ca director al Școlii „Carmen Sylva” din Horia (36,25 de puncte la evaluarea CV-ului și 49 de puncte pentru oferta managerială), iar Maria Palade a fost admisă ca director al Școlii „Otilia Cazimir” din Cotu Vameș (45 de puncte la evaluarea CV-ului și 49 de puncte pentru oferta managerială).

Luni, 24 octombrie, vor merge în fața comisiei de evaluare candidații pentru funcția de director la Liceul Teologic „Episcop Melchisedec” și Liceul Teologic Romano-Catolic „Sfântul Francisc de Assisi”, Ionuț Amărinii, respectiv Cristinel Sociu.

 

Comentarii

WORDPRESS: 0