Prima paginăRoman

Lucrările la rețeua de apă, în grafic

Dimensiune text

La ora prânzului, lucrările efectuate de compania ApaServ, pentru care a fost întreruptă furnizarea în Roman a apei potabile, erau în grafic. Cristian Buzdugan, directorul Regionalei Est a companiei, a spus că se lucrează concomitent pe mai multe tronsoane pentru ca romașcanii să aibă apă la robinete la ora 18.00, așa cum este programat.

 

 

”Sperăm ca, în jurul orei 16.00 – 17.00, să terminăm toate branșamentele pe care le avem de făcut și să reluăm furnizarea cu apă potabilă către toți consumatorii”, a afirmat Cristian Buzdugan.

Această întrerupere programată are drept scop punerea în funcțiune a noilor rețele de distribuție a apei, făcute pe străzile prinse în cadrul Planului Integrat de Dezvoltare Urbană (PIDU).

Precedenta întrerupere de apă a fost la sfârșitul lunii aprilie și a durat mai bine de 13 ore, deși romașcanii fusesră anunțați că doar zece ore vor trebui să se descurce fără apă.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • ionut 9 ani

    Este ora 20 30 si inca nu s-a dat drumu la apa am vazut si eu lucrarile VIETII care se puteu face si noaptea nu numai in toiul zilei erau cam10 persoane in jurul unei guri de canal din fata bibliotecii municipale din care 9 erau cu maiinile pana la coate in buzunare cred ca erau ingineri si unul singur intra si iesea din canal disperat cred ca ala era muncitorul , faza de cascadorii rasului nu alta ,ar fi fost de ras daca nu era de plans .Apropo pe astia tot noi ii platim? Era o intrebare retorica la care stiu deja raspunsul . PENIBIL….:)