Prima paginăSport

LPS Roman n-a izbutit calificarea la turneul final

Dimensiune text

Echipa feminină de handbal, juniori II, a Liceului cu Program Sportiv Roman a participat, de vineri și pînă duminică, la unul dintre turneele semifinale ale campionatului național, cel de la Sfîntu Gheorghe.

 

 

Formația antrenată de Ioan Holban a cîștigat primul meci, 29-26 (15-12) cu Grupul Școlar 1 Mai Ploiești, apoi n-a mai reușit nici o victorie în următoarele trei partide. A fost învinsă de LPS Iași, 21-26, după care n-a mai găsit moralul necesar, și a fost învinsă la scor, 19-34, de LPS Brăila. În ultimul meci, care nu mai conta pentru nici o echipă în lupta pentru un loc între primele două clasate, LPS Roman a pierdut la CSȘ 2 București, 28-31. Antrenorul Ioan Holban nu a putut folosi cîteva jucătoare de bază, din lot, din cauza accidentărilor.

Celelalte rezultate: Brăila – București 27-26, Ploiești – Brăila 26-37, Brăila – Iași 29-29, București – Ploiești 31-21, Iași – București 17-17, Ploiești – Iași 19-29.

Clasamentul grupei I semifinale: 1. Brăila – 7 p, 2. Iași – 6 p, 3. București – 5 p, 4. Roman – 2 p, 5. Ploiești – 0 p.

Lotul LPS Roman: Diana Ivanov, Anca Suceu (portari) – Anca Oancea, Diana Căruntu, Ana Lungu, Loredana Vartic, Bianca Ene, Ștefania Bălăceanu, Alexandra Mîrț, Iosefina Balint, Rebeca Roșca, Elena Liță, Alina Dima, Cosmina Vasiliu, Ramona Sandu, Ana Maria Cazacu, Diana Bostan, Anca Marian, Georgiana Roiu, Nadia Bercuță.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0