LPS Roman a început cu un egal turneul semifinal

Marți, 10 aprilie, la ora 14, s-a dat startul turneului semifinal al grupei a II-a din campionatul feminin de handbal al junioarelor I, partida inaugurală a întrecerilor de la Buzău aducînd față în față pe LPS Roman și LPS Pitești.

 

 

Partida s-a încheiat nedecis, 22-22, după ce, la pauză, handbalistele romașcane pregătite de Eugenia Tăbuci conduceau cu 14-9. Practic, se poate spune fără nici un fel de îndoială că LPS Roman a pierdut un punct în partida cu LPS Pitești, tehniciana romașcană declarînd înaintea turneului că o victorie cu Piteștiul ar fi echivalat, în proporție mare, cu o calificare în faza următoare.

„Am condus tot meciul, normal ar fi fost să învingem. Fetele s-au grăbit, însă, pe final și adversarele au profitat”, a declarat Tăbuci.

  [sam id=”3″ codes=”true”]

Pentru LPS Roman, în partida inaugurală au evoluat: Anca Apetrei, Diana Ivanov (portari), Mihaela Paraschiv, Georgiana Lungu, Mădălina Chirilă, Alina Ciurdea, Georgiana Buzenchi, Laura Petrea, Andreea Ghiuzan, Ana Maria Lungu, Loredana Vartic și Cătălina Smerea. Ștefania Bălăceanu (accidentată) și Bianca Enea nu au jucat.

Din grupa a II-a semifinală – sînt patru de toate – mai fac parte echipele LPS Vaslui, LPS Brăila, Grupul Școlar 1 Mai Ploiești și CSȘ 6 București. Se califică la cel de al doilea turneu semifinal primele patru clasate în cele patru grupe. Miercuri, 11 aprilie, LPS Roman va întîlni LPS Vaslui, de la ora 17. Programul echipei romașcane este, în continuare: cu LPS Brăila – 12 aprilie (ora 15.30), cu Gr. Școlar 1 Mai – 13 aprilie (15.30), cu CSȘ 6 București (12.00).


COMENTARII

WORDPRESS: 0