Home

LPS Roman, a doua în clasamentul juniorilor II la basebal

La turneul final național, echipa romașcană are șanse mici de a mai prinde locul I.

 

 

În urma celui de al doilea turneu al Campionatului Național de Baseball, juniori II, desfășurat la Târgu Neamț, echipa Liceului cu Program Sportiv Roman, condusă de Marius Țocu, se află pe locul secund între cele cinci competitoare, deși a câștigat toate cele patru meciuri din program. Învinsă a LPS Roman a fost și CSȘ Târgu Neamț, lideră detașată la trei puncte, în urma victoriilor din primul turneu.

Astfel, după cel de al doilea din trei turnee, câte sunt de toate, clasamentul se prezintă astfel: 1. CSȘ Târgu Neamț – 16 p, 2. LPS Roman – 13 p, 3. CSȘ Călărași – 12 p, 4. CSȘ Botoșani – 12 p, 5. Târgu Mureș – 8 p. La victorie se acordă câte trei puncte, iar la înfrângere un punct, astfel că șansele echipei romașcane de a reface diferența față de prima clasată sunt minime.

„Noi am început turneul al doilea cu handicapul meciurilor pierdute, trei la număr, în primul turneu, când nu am avut la dispoziție jucători de bază angrenați și în competițiile naționale de oină. Acum, în formulă completă de echipă, am câștigat toate cele patru meciuri de la Târgu Neamț, insuficient pentru a ne apropia tare de echipa gazdă, învingătoare în disputele cu celelalte echipe. În principiu, sunt de părere că vom termina competiția pe locul secund, după turneul final din toamnă, de la Târgu Mureș. Nu cred că vom avea surprize neplăcute”, a declarat Marius }ocu.

Altfel, cu excepția echipei juniorilor III, care va avea turneu la sfârșitul acestei luni, la Alexandria, cele de seniori, juniori I și juniori II vor avea pauză până în septembrie.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Comentarii

WORDPRESS: 0