Prima paginăSport

Loredana Vartic a pus umărul la calificarea României

Dimensiune text

Loredana Vârtic 2203La strălucita calificare la turneul final european de handbal junioare, din lotul național a făcut parte, ca titulară, și romașcana Loredana Vartic (foto), componentă a echipei de junioare II de la LPS Roman, unde îl are ca antrenor pe Ioan Holban.

 

 

Naționala feminină de handbal junioare, pregătită de Constantin Dincă și Nicoleta Lazăr, s-a calificat la turneul final al Campionatului European U17, care va avea loc în Polonia, în luna august. Performanța a fost realizată în Cehia, acolo unde s-a desfășurat, în perioada 22-24 martie, turneul de calificare al grupei a doua, din care au mai făcut parte Cehia, Turcia și Azerbaidjan.
Din lotul național al României a făcut parte, ca titulară, și romașcana Loredana Vartic, componentă a echipei de junioare II de la LPS Roman, unde îl are ca antrenor pe Ioan Holban, dar care se pregătește la Centrul Național de Excelență de la Râmnicu Vâlcea.

Naționala noastră a câștigat toate cele trei partide, terminând grupa pe locul I: 33-26 cu Cehia, 46-15 cu Azerbaidjan și 40-27 cu Turcia. Loredana a înscris de nouă ori în poarta Turciei și de câte două ori în cele ale Azerbaidjanului și Cehiei.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 2
  • Nana 9 ani

    Bravo !
    Un copiul cum rar se mai intalneste astazi, serioasa si tenace, de aceasta fata vom mai auzi !

  • Foarte buna jucatoare,,si foarte foarte frumoasa…