Prima paginăEducatie

Locuri libere la Universitatea din Suceava, pentru admiterea din toamnă

Dimensiune text

Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava scoate la concurs, în sesiunea de admitere din toamnă, 121 de locuri la buget, rămase neocupate după prima etapă de admitere organizată de instituţie. Pe lângă locurile subvenţionate, oferta educaţională cuprinde şi locuri cu taxă, adică un total de 1.105 de locuri.

Pentru programul de licenţă, locuri subvenţionate mai sunt la Facultatea de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor (18 locuri), Facultatea de Inginerie Mecanică, Mecatronică şi Management (46 de locuri), Facultatea de Istorie şi Geografie (36 de locuri), Facultatea de Litere şi Ştiinţe ale Comunicării (12 locuri), Facultatea de Silvicultură (2 locuri), Facultatea de Ştiinţe Economice şi Administraţie Publică (7 locuri).

Pentru programul de master sunt scoase la concurs 57 de locuri la buget: 9 locuri la Facultatea de Inginerie Alimentară, 12 locuri la Facultatea de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor, 12 locuri la Facultatea de Inginerie Mecanică, 11 locuri la Facultatea de Istorie şi Geografie, 11 locuri la Facultatea de Litere şi Ştiinţe ale Comunicării şi 2 locuri la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Administraţie Publică. La acestea se adaugă 785 de locuri cu taxă.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0