Prima paginăRoman

Locuri de parcare scoase la licitație

Dimensiune text

În următoarele zile, romașcanii care vor să aibă propriile locuri de parcare sînt invitați să depună cererile și actele necesare la sediul Primăriei Roman și, apoi, să participe la licitația pentru adjudecarea locurilor de parcare respective, programată pentru data de 13 septembrie.

 

De această dată, administrația locală concesionează aproximativ 170 de locuri de parcare: o parcare cu 14 locuri situată la blocul 17 de pe strada Sucedava, o parcare cu 12 locuri situată la blocul 13 de pe strada Tudor Vladimirescu, o parcare cu 25 de locuri situată la blocul 19 de pe strada Gloriei, o parcare cu 16 locuri și o parcare cu 42 de locuri situate în proximitatea blocului 8 de pe Aleea Revoluției, o parcare cu 38 de locuri situată în spatele CEC Bank, la blocul 6 din Pietonal, precum și o parcare cu 15 locuri situată în zona blocurilor 9 și 11 de pe strada Anton Pann.

Cererile și toate actele necesare se depun la ghișeul Compartimentului de Administrare a Parcărilor din cadrul Primăriei Roman, începînd de joi, 6 septembrie și pînă miercuri, 12 septembrie. Licitația va avea loc în sala mare a Primăriei, joi, 13 septembrie, la ora 17.

În cazul în care nu vor fi adjudecate toate locurile de parcare, procedura se va repeta în fiecare zi de joi, de la ora 17, în sala mare a instituției, pînă la epuizarea tuturor locurilor disponibile.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • cristina 9 ani

    dupa opinia mea este ilegal ceia ce se face…. ma refer la locurile de parcare…. dar poate va veni o zi mai buna…. este un lucru rau sa stii,…. si sa te faci ca nu vezi