Prima paginăSocialSanatate

Locuințe pentru medici, în fostul bloc cu bulină

Dimensiune text

Spitalul Roman vrea să atragă medici tineri oferind locuințe de serviciu.

 

Spitalul de Urgență Roman are nevoie de locuințe de serviciu pentru medicii tineri. Conducerea unității a făcut, în acest sens, o solicitare la Primăria municipiului Roman, iar soluția ar putea veni de la proprietarii apartamentelor din fostul bloc cu bulină. ”Avem o solicitare scrisă și una verbală cu privire la dorința proprietarilor de a vinde Primăriei apartamentele refăcute. Noi vom analiza cererile, apoi vom evalua imobilele cu ajutorul unui specialist, pentru a face o ofertă proprietarului. Aceste apartamente vor deveni locuințe de serviciu pentru medicii tineri. Conducerea spitalului ne-a informat că anul viitor vor ieși la pensie unii medici și, pentru a face Spitalul Roman cât mai atractiv, ar fi bine să avem câteva locuințe de serviciu”, a afirmat Lucian Micu, viceprimarul municipiului Roman.

Reprezentanții Spitalului confirmă necesitatea unor locuințe de serviciu. ”Avem nevoie de câteva locuințe, fiindcă deseori suntem întrebați cu privire la această facilitate. Medicii tineri ne cer ca, măcar pentru perioada de început, să le asigurăm o locuință. Spre exemplu, este o doamnă doctor care acum face doar gărzi la Centrul de Primiri Urgențe, iar de anul viitor va lucra la noi. Ne-a anunțat că are nevoie de o locuință”, a precizat Leonard Achiriloaei, directorul economic al Spitalului de Urgență Roman.

La acest moment, Spitalul Roman mai are două garsoniere. Una dintre acestea este ocupată de doctorul care coordonează activitatea Centrului de Primiri Urgențe.

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • remus 8 ani

    De ce s-au vandut garsonierile spitalului cu nimica toata…..acum ar trebui sa raspunda cei care au facut smecherii nu lasati in pace,cum se merge in ziua de azi sa le fie rusine…