HomeRoman

Locuință socială pentru interpretul de muzică populară Ștefan Enășel

Comisia de repartizare a locuințelor sociale din cadrul Primăriei Roman, condusă de viceprimarul Lucian Micu, a realizat lista de priorități pentru repartizarea locuințelor sociale din blocul 11 de pe Aleea Revoluției, construit recent de firma Consizo Serv SRL Bacău, grație unei investiții de aproximativ 500.000 de lei.

 

 

23 de romașcani sunt înscriși în această listă ce urmează să devină definitivă în cazul în care nu vor fi depuse contestații pe tema sa, la Biroul Unic a Primăriei. Solicitanții care ar putea primi locuințe sociale sunt Elena Andreea Radu, Sergiu Huminiuc, Robert Gabriel Palaghia, Gheorghe Cotianu, Cătălina Anghelache, Mihai Vlad Șerban, Dorin Chelaru, Nicolaie Șerban, Mihaela Chedică, Adriana Agache, Daniela Rusu, Dana Ionela Călin, Corina Popa, Elena Ursu, Gheorghe Iacob, Heliana Rotariu, Gigel Cristian, Corina Rusu, Gina Claudia Dumbrăvianu, Crina Isabela Pall, Stela Maria Tanasă și Mihai Hălăngescu, dar și cunoscutul interpret de muzică populară Ștefan Enășel, care a solicitat Primăriei acordarea unei locuințe sociale în urmă cu mai bine de doi ani și care, la ora actuală, locuiește în chirie.

Comentarii

WORDPRESS: 5
 • sandu 9 ani ago

  Domnu primar cum e posibil ca jumatate din locuintele sociale sa fie luate de persoane din primarie sau de cunoscuti ale acestora? Va rugam faceti dreptate deoarece asteptam astfel de locuinte de ani de zile iar acum ne sint suflate din fata de oameni care au venituri mai mari ca noi.

  • cristina 9 ani ago

   fa o sesizare la prefectura sau la presedinitie,nu stiu nu se poate sa fiti dati la o parte asa cu una cu doua

 • cristina 9 ani ago

  sa fa fie rusinnneeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! locuinte sociale doar cu vorba,enasel sa si cumpere nu sa astepte mila de la primarie si multi altii cu situatii materiela buna se afla pe lista.eu stiu pe cineva care e de 12 ani inscris si nici acu nu a luat.mafie e in floare

 • marius 9 ani ago

  Buna seara. Eu propun sa iesim toti in strada si sa facem galagie. Si eu astept de 6 ani o locuinta sociala si sunt altii pe liste care au doar doi trei ani si acum au iesit ca ciupercile si reusesc sa ia o locuinta. Hai sa ne intalnim si sa mergem la primar ca mi se pare de comitet si chiar parolist. Eu zic ca poate ne ajuta. Hai sa cautam si sa dam unul de altul si sa mergem la dansul. Mai astept semnale.

 • Gheorghe 9 ani ago

  Eu zic sa ne apucam cu totii de cantat. Asa ca Stefanel Enasel care nici macar nu e romascan.