Locuință distrusă într-un incendiu, la Ruginoasa

HomeActualitate

Locuință distrusă într-un incendiu, la Ruginoasa

 

Joi dimineață, 16 aprilie, în jurul orei 08.10, pompierii au fost solicitați să intervină, prin apel la 112, pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință în localitatea Ruginoasa, informează ISU Neamț.

La locul indicat s-au deplasat trei echipaje de pompieri cu, două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, de la Detașamentul Roman, și voluntari din cadrul Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Ruginoasa. La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta la nivelul acoperișului și în interiorul locuinței. Pompierii au localizat și lichidat incendiul și au evitat extinderea acestuia la o casă aflată în imediata apropiere.

Au ars bunuri materiale din trei camere și acoperișul locuinței, pe o suprafață de aproximativ 90 de metri pătrați. Proprietarii casei, un bărbat și o femeie în vârstă de aproximativ 68 de ani, au suferit atacuri de panică. Aceștia au primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la paramedici, refuzând transportul la spital.

Conform ISU Neamț, cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind coșul de fum neprotejat termic față de un material combustibil.

 

 

Foto: ISU Neamț

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0