HomeActualitateTimp liber

„Litoralul pentru toți” începe în luna mai

Turiştii beneficiază de tarife diferenţiate, în funcţie de staţiune.

Programul „Litoralul pentru toţi”, ediţia de primăvară, a fost lansat. „Litoralul pentru toţi” se află la a XIII-a ediţie şi oferă turiştilor tarife diferenţiate pe staţiuni. Programul se va desfăşura în perioada 4 mai – 15 iunie.

Pentru unităţi de cazare din Constanţa, Mamaia şi Eforie, tarifele pentru un sejur de şase nopţi de persoană sunt cuprinse între 205 şi 605 lei. Pentru cei care aleg varianta „All Inclusive” sunt asigurate, pentru un sejur de cinci nopţi, toate cele trei mese servite în regim bufet, băuturi, locuri de joacă pentru copii, piscine, şezlonguri şi umbrele pe plajă. Tarifele pentru sejururi „All Inclusive” de cinci nopţi pentru o persoană sunt de 765 de lei la hotel de trei stele, 875 de lei la hotel de patru stele şi 985 de lei la hotel de cinci stele.

Pentru staţiunile Costineşti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai şi Vama Veche, cele mai mici tarife pentru şase nopţi de cazare, fără mic dejun, sunt de 159 de lei de persoană la hoteluri de o stea. Tot pentru aceste staţiuni, turiştii care vor fi cazaţi în hoteluri de două stele vor trebui să scoată din buzunar 179 de lei pentru şase nopţi de cazare, fără mic dejun, iar la hotel de trei stele, 199 de lei de persoană. Pentru pachetul de şase nopţi de cazare cu mic dejun inclus, tarifele cresc la 269 de lei la hotel de două stele, 329 de lei la hotel de trei stele, 379 de lei la hotel de patru stele şi 469 de lei la hotel de cinci stele.

Turiştii pot beneficia de un voucher de atracţii, intrare gratuită la mai multe obiective turistice din judeţul Constanţa – Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie, Muzeul de Artă din Constanţa şi Topalu, Monumentul de la Adamclisi sau Cetatea Histria.

Comentarii

WORDPRESS: 0