Lidl a deschis un nou magazin în Roman, pe bulevardul Republicii

HomeSocial

Lidl a deschis un nou magazin în Roman, pe bulevardul Republicii

Din această săptămână, compania Lidl și-a extins rețeaua din România, prin inaugurarea, din data de 14 noiembrie, a două magazine, unul în Roman, celălalt în Alexandria. Odată cu deschiderea celor două magazine, se vor crea peste 40 de locuri de muncă, informează reprezentanții companiei.

Noul magazin Lidl din Roman este situat pe bulevardul Republicii, nr. 131, în zona intersecției cu strada Smirodava, având o suprafață de vânzare de peste 1.330 de metri pătrați. De asemenea, magazinul Lidl dispune de peste 100 de locuri de parcare. Orarul de funcționare pentru noul magazin din Roman este următorul: de luni până sâmbătă între 07:30 și 21:00, iar duminică între 08:00 și 19:00. Lidl mai operează în zona Roman două magazine, unul pe strada Sucedava, celălalt pe strada Mihai Viteazul – inaugurat în primăvara acestui an -, dar și un depozit logistic, pe DN 2 – E 85, la ieșirea din Roman spre Iași.

Conform reprezentanților companiei, Lidl optimizează constant formatul magazinelor, astfel încât să aibă un impact cât mai redus asupra mediului, dar și să ofere o experiență de cumpărături cât mai bună. Prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor şi în conformitate cu normele de protecție a mediului, noile magazine Lidl din Alexandria și Roman dispun de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică. Printre acestea se numără sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezență și sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de climatizare. În plus, acoperișul magazinului din Roman este dotat cu panouri fotovoltaice, care au capacitatea de a asigura o parte din energia necesară funcționării unității.

„Inaugurarea magazinelor Lidl din Alexandria și Roman continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor produse de cea mai bună calitate la cel mai bun preț, într-o largă varietate de sortimente. Lidl reușește să respecte această misiune investind constant în sustenabilitate, la baza acțiunilor companiei stând eficiența și demersurile de dezvoltare durabilă. În plus, Lidl promovează cu consecvență colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în rețea fiind produse în România”, mai arată comunicatul Lidl România.

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0