Licitație cu strigare pentru concesionarea căsuțelor din Ștrand

HomeEconomie

Licitație cu strigare pentru concesionarea căsuțelor din Ștrand

 

Consilierii locali trebuie să decidă dacă vor scoate, pentru închiriere, prin licitaţie publică cu strigare, căsuțele din lemn cu destinaţie de spaţii comerciale din cadrul Complexului Sportiv şi de Agrement „Moldova”.

Se pot înscrie la licitaţie agenţii economici – persoane juridice şi/sau fizice autorizate care au ca obiect de activitate desfăşurarea de activităţi comerciale de alimentaţie publică, autorizate pentru comerţ cu produse alimentare sau nealimentare, funcţie de destinaţia spaţiului. Preţul de pornire la licitaţiei este de 2.500 de lei pe sezon, iar pasul de licitaţie este de 5% din prețul de pornire. În cursul anului 2015, la momentul inaugurării Complexului de Agrement, aceste căsuțe au fost închiriate prin licitație publică, contractele de închiriere fiind încheiate pentru o durată de 2 ani. Acum, se propune încheierea contractelor pentru o perioadă de 5 ani.

Ultimul cuvânt îl au consilierii locali, dezbaterea pe proiect urmând să aibă loc în ședința extraordinară de joi, 13 aprilie, de la orele 14.00.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0