HomeEducatie

Liceul Tehnologic din Nisiporești își prezintă oferta educațională

Liceul Tehnologic din localitatea Nisiporești, comuna Botești, își prezintă oferta educațională pentru anul școlar 2013-2014.

 

 

În învățământul liceal vor funcționa: o clasă a IX-a, cursuri de zi, formată din două grupe pentru domeniile industrie textilă și pielărie și fabricarea produselor din lemn; o clasă a X-a, cursuri zi, formată din două grupe, câte una pentru fiecare dintre cele două domenii; o clasă a XI-a, cursuri de zi, două grupe; o clasă a XII-a, cursuri de zi, două grupe; o clasă a XII-a cursuri seral, ruta directă, domeniul industrie textilă și pielărie; o clasă a XIII-a, cursuri seral, ruta progresivă, formată din două grupe pentru domeniile industrie textilă și pielărie și fabricarea produselor din lemn.

Liceul Tehnologic din localitatea Nisiporești dispune de 13 săli de clasă, laborator de informatică dotat cu 25 de calculatoare, Centru de Documentare și Informare, un atelier de instruire practică cu bază materială ce permite desfășurarea în bune condiții a instruirii practice corespunzătoare domeniului de pregătire, o bibliotecă dotată de 8.000 de volume și un teren de sport. În anul școlar 2012 – 2013, în liceu activează 33 de cadre didactice, dintre care 14 cadre didactice cu gradul didactic I, 10 cadre didactice cu gradul didactic II, șapte cadre didactice cu definitivat și doi debutanți.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Comentarii

WORDPRESS: 1
  • marina 11 ani ago

    Daca se doreste, daca pe langa efortul dascalilor se simte si sprijinul comunitatii ,asemenea scoli pot salva de la „abandon” mare parte a copiilor din categoria „dezavantajati”. Ar trebui ,facuta cu simt de raspundere ,o statistica comparativa ,in mediul rural in zone de acelasi tip,pentru a analiza intr-o perioada de timp ,ponderea absolventilor de 8 clase,de 10 clase sau sc.profesionala ,de liceu s.a.m.d. Nu in ultimul caz,rata abandonului! Pentru cine „are ochi sa vada si urechi sa auda”, va intelege care e misiunea L.T.Nisiporesti! Mult, mult succes!