Prima paginăSocial

Liceul cu Program Sportiv şi Colegiul „Petru Poni”, 47.000 de euro pentru proiecte Erasmus+

Liceul cu Program Sportiv şi Colegiul „Petru Poni”, 47.000 de euro pentru proiecte Erasmus+

Dimensiune text

 

LPS_clubInspectoratul Școlar Judeţean Neamţ a anunţat luni, 22 august, lista celor 12 unităţi de învăţământ care au atras fonduri cu finanţare nerambursabilă prin proiecte de parteneriat european Erasmus+, finanţate din fonduri comunitare în anul şcolar 2016 – 2017.

Între acestea se numără şi două licee din Roman, Colegiul Tehnic „Petru Poni” şi Liceul cu Program Sportiv, ambele cu proiecte de parteneriat strategic pentru susţinerea schimbului de bune practici în domeniul şcolar – proiecte Europene doar între şcoli. Colegiul Tehnic „Petru Poni” a obţinut finanţare de 22.070 de euro, pentru proiectul „Inclusion on the Way to Europe”, iar Liceul cu Program Sportiv a obţinut 25.395 de euro, pentru proiectul „Healthy Living and Equal Opportunities Through Sport”.

„Inspectoratul Şcolar Judeţean Neamţ adresează felicitări echipelor de proiect din 12 unităţi şcolare, pentru performanţa de a atrage fonduri cu finanţare nerambursabilă, în valoare totală de 344.735 euro, prin proiectele de parteneriat european”, precizează un comunicat al ISJ Neamţ.

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0