Prima paginăEducatieCultural

Liceenii sunt invitați să participe la concursul LicArt

Dimensiune text

Festivalul Naţional de Arte pentru Liceeni LicArt a dat startul celei de-a 15-a ediţii, un concurs naţional de arte dedicat liceenilor pasionaţi de fotografie şi de poezie. Concursul se desfăşoară până pe 17 aprilie, timp în care elevii îşi pot înscrie creaţiile pe care le-au realizat.

La concurs pot participa doar liceeni care sunt înscrişi într-o instituţie de învăţământ preuniversitar acreditată, în clasele IX-XII.

În cazul secţiunii de fotografie, liceenii pot concura doar cu fotografii realizate de ei, la una, două sau toate cele trei categorii ale acestei secţiuni: fotografie digitală (alb negru), fotografie digitală (portret), fotografie digitală (tematică diversă). La fiecare secţiune se va stabili câte un câştigător pentru fiecare categorie. La secţiunea de poezie, cei interesaţi pot concura doar cu poezii proprii, scrise în limba română. Finaliştii vor fi invitaţi în Tabăra de Creaţie LicArt, în vara anului 2016. În cadrul acesteia vor fi anunţaţi şi premiaţi câştigătorii concursului.

LicArt este organizat de Asociaţia Clubul „Nouă ne pasă!”. Informaţii despre concurs pot fi găsite pe site-ul www.licart.ro.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0