Prima paginăSocial

Liceele se prezintă miercuri viitorilor elevi, la „Roman-Vodă”

Liceele se prezintă miercuri viitorilor elevi, la „Roman-Vodă”

Dimensiune text

 

 

An de an, Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Neamț, cu sprijinul unităților de învățământ din județ, organizează în luna aprilie evenimentul Târgul „Oferta educațională”. În acest an, evenimentul este programat a se desfășura miercuri, 17 aprilie, informează ISJ Neamț.

În cadrul acestui eveniment vor fi oferite informații despre numărul locurilor disponibile în licee, mediile de admitere din anii anteriori, cererea și oferta pentru anumite meserii și istoricul instituțiilor de învățământ. Elevii și părinții pot consulta, în cadrul târgului educațional, ofertele colegiilor și liceelor din județul Neamț, modalitățile de admitere, sistemul de notare și obiectivele propuse de fiecare instituție.

Unitățile de învățământ de nivel liceal din județul Neamț își propun să prezinte publicului vizitator informații despre serviciile educaționale furnizate, disciplinele de învățământ studiate, activitățile extracurriculare și extrașcolare, proiectele și programele naționale și europene derulate.

În Roman, Târgul „Oferta educațională 2019 – 2020” se va organiza miercuri, 17 aprilie, în corpul A al Colegiului Național „Roman-Vodă”, de la ora 11, standurile unităților de învățământ prezente putând fi vizitate până la ora 15.30. Manifestări similare vor fi organizate miercuri și la Piatra Neamț, la Shopping City Piatra Neamț, în zona de Food court (etajul I), între orele 10.00 – 15.30, precum și la Tîrgu Neamț, la Colegiul Național „Ștefan cel Mare”, Corpul A, între orele 11.00 – 15.30.

 

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0