Prima paginăPolitica

Liberalii sunt mulţumiţi de primul tur al prezidenţialelor

Dimensiune text

Klaus Iohannis a primit mai multe voturi de la nemţeni decât a primit PNL la alegerile europarlamentare din luna mai.

Preşedintele interimar al PNL Neamţ a mulţumit cetăţenilor din judeţ pentru prezenţa la vot din primul tur de scrutin. Mugur Cozmanciuc a declarat că voturile pe care Klaus Iohannis le-a luat în judeţ sunt cu mult peste rezultatul cumulat de la europarlamentare (de 10%), ceea ce arată ca filiala teritorială a PNL Neamţ,  ACL Neamţ este în plină ascensiune.

„Rezultatele alegerilor din Piatra Neamţ, unde am avut 28,67% conform numărătorii noastre paralele, ne arată foarte clar că în turul II vom câştiga aici şi vom câştiga multe procente în judeţul Neamţ, deoarece acest judeţ şi Moldova trebuie să fie definite ca zonă de interes pentru investiţii în viitorul proiect de ţară. Avem această obligaţie morală, dacă ne dorim modernizarea uniformă a României. În judeţul Neamţ am câştigat duminică un procent de 22,67%, însă cred cu tărie că oamenii acestui judeţ vor realiza că au nevoie de un preşedinte care să aibă o viziune privind dezvoltarea judeţului, privind dezvoltarea Moldovei, şi nu de un sistem bine pus la punct de a induce învingători. Am văzut în rezultatul alegerilor multe voturi împotriva modului în care se face politică în România, şi asta mă face să fiu încrezător. În turul II, prezenţa la vot va fi mai mare, iar oamenii care îşi doresc ca lucrurile să fie şi aici, la ei acasă, normale, vor ieşi şi vor vota candidatul care le propune un proiect de ţară: Klaus Iohannis”, a afirmat Mugur Cozmanciuc, preşedintele interimar al PNL Neamţ.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 2
 • Domnule Cozmaciuc,nu este suficient prezentarea d-tra la sfarsitul scrutinului ca sa anuntati un rezultat care nu onoreaza liberali autentici,ci este necesar implicarea d-tra in rezolvarea solicitarilor populatiei printre care plata consumului de apa sa se faca direct la Apa serv inbaza citirii si facturarii indexului apometrului individual amplasat la intrarea in apartament.
  Pentru acest lucru este necesar sa luati HCL.Roman si legea 241\206 art 31 si sa va prezentati impreuna cu toti parlamentarii si consilieri locali si judeteni cu un protest la compania Apa serv Neamt pentru ca aceasta sa respecte legea .La aceasta intrunire sa participe si presa scrisa si televiziunile locale.Numai implicanduva in cele ce vor cetatenii ve-ti deveni credibili ca va intereseaza soata populatiei.Oare de ce cetatenii ce locuiesc la bloc sant desconsiderati si obligati sa plateasca mai mult decat restul cetatenilor consumul de apa prin adaugarea unor pierderi ale companiei Apa serv .Este cazul ca odata pentru totdeauna cetatenii sa plateasca consumul de apa la fel ca plata la gaz metan ,energie electrica etc direct la furnizorul de utilitati si eliminarea intermediarilor.
  Aceasta problema sa fie in atentia d-tra pana la rezolvarea ei si ar fi foarte bine sa fie rezolvata pana la alegerile din turul 2.
  Ganditiva ?
  Un alegator .

 • Robert 7 ani

  ca sa iasa in roman cu majoritate,Johannis ar trebui sa fie sustinut public de Leoreanu mai mult. Are o putere mare de convingere, prinde la alegatori nu ca senatorul Chelaru. La fel si Liviu Bratescu are o imagine foarte buna. Este nevoie de mai multa miscare sa vada lumea cine il sustine. Daca lumea ii vede pe cei de la psd … si pe leoreanu nu… Inteleg ca leoreanu e independent dar, nu se poate chiar asa, el e un om de dreapta