Prima paginăRoman

Leonard Vacaru a venit la vot împreună cu mai mulţi consilieri locali

Dimensiune text

Leonard Vacaru a votat la ora 10, la Secţia de votare nr. 39. El a venit la vot împreună cu mai mulţi consilieri locali din cadrul formaţiunii politice din partea căreia candidează, care au vrut să-şi arate, în acest mod, sprijinul pentru candidat.

 

Am votat pentru schimbare, pentru o viaţă mai bună pentru romaşcani, pentru a face cît mult mai mult bine tuturor romaşcanilor din toate zonele municipiului. Au fost sesizate cîteva nereguli, referitoare la numărul de ştampile existente la unele secţii de votare, în sensul că la unele secţii erau mai puţine ştampile decît ar fi trebuit. Am intervenit, iar situaţia s-a rezolvat„, a declarat Leonard Vacaru.

Preşedintele secţiei de votare nr. 39, Daniela Băbuţă, a precizat că, din cei 1.600 de votanţi din cadrul acestei secţii, pînă la ora 10 votaseră deja 104.
Prima persoană a votat chiar la deschiderea secţiei de vot, fiind vorba de un bărbat în vîrstă de 47 de ani.
Preşedintele secţiei a mai spus că, pînă la ora 10, interesul tinerilor pentru alegeri a fost destul de scăzut, cei mai mulţi dintre cei care s-au prezentat la vot fiind adulţi şi oameni în vîrstă.

COMENTARII

WORDPRESS: 0