Prima paginăEconomie

[FOTO] La Roman a fost inaugurat complexul Phoenix, o investiție de 500.000 de euro

[FOTO] La Roman a fost inaugurat complexul Phoenix, o investiție de 500.000 de euro

Dimensiune text

 

Joi, 9 noiembrie, în municipiul Roman, pe Artera Roman Vest a avut loc deschiderea oficială unei noi investiții, complexul Phoenix, ce aparține omului de afaceri Andrei Rotaru.

Complexul este format dintr-un hotel de trei stele cu restaurant, o vulcanizare și o spălătorie auto, iar pe viitor se va mai amenaja, între altele, o curățătorie ecologică. La evenimentul de joi au fost invitați oameni de afaceri, consilieri locali, primari ai comunelor din zonă, precum și primarul municipiului Roman, Lucian Micu.

„E o mare bucurie atunci când pe raza unei comunități au loc investiții și inaugurări. Acest complex inaugurat astăzi, ce va deservi locuitorii Romanului, dar și cei care tranzitează municipiul, este o investiție de anvergură în această zonă a orașului, pe care eu, personal, mi-o doresc și mai dezvoltată. Sper ca deschiderea acestui obiectiv să atragă interesul investitorilor pentru loturile pe care noi le avem în această zonă. Le urez deținătorilor acestui complex mult succes în activitate, în această nouă provocare, și, de ce nu, să continue și alte investiții pe raza municipiului Roman, care să creeze locuri de muncă și plus de valoare”, a declarat primarul Lucian Micu.

„Hotelul complexului Phoenix dispune de 13 camere, cu 30 de locuri, în regim single și double. Restaurantul, cu o capacitate de 80 de locuri, va funcționa ca un restaurant cu servire rapidă, între orele 8 – 22. Parcarea complexului are în acest moment 80 de locuri, plus 50 de locuri pentru TIR-uri, dar pe viitor va fi extinsă, paza fiind asigurată de o firmă specializată și monitorizată cu sistem video. Am început această investiție în urmă cu circa șase ani și a costat în total – clădiri, parcare și iluminat – aproximativ 500.000 de euro”, a afirmat omul de afaceri Andrei Rotaru.

Prin deschiderea acestui obiectiv, situat pe Artera Roman Vest, după Kaufland, au fost create 30 de noi locuri de muncă, număr care urmează să dubleze pe viitor, odată cu finalizarea planurilor de extindere a Complexului Phoenix.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 2
  • marcel 4 ani

    ma întreb ?oare la domnii primari care au asistat la acest eveniment nu au avut un pic de jena când acest om le-a arătat ce hotel cu parcare pentru mașini și tiruri a făcut cu 500000 euro pe când ei cu 1948000 adică cam 420000 euro au făcut un amărât de sens giratoriu!!!!!!@@

  • rusine ….pentru spital nu sar investi banii astia . sau pentru curateneia orasului. uitati cum arata autogara , microbuzele care circula in satele apropiate , se urca unul peste altul,, cind e cald nici aerul conditionat nu mai are putere si multe altele. toate se fac pentru intresul cuiva . dar spitalul …lasa de dorit .