Prima paginăActualitateRural

L-au bătut până i-au rupt splina

Dimensiune text

În ziua de 24 iulie, în jurul orei 11.10, Postul de Poliţie Oniceni a fost sesizat despre faptul că în satul Pustieta, comuna Oniceni, a fost identificat un bărbat, victima unei agresiuni.

Din cercetările efectuate a rezultat faptul că persoana agresată este Aurel C., de 65 de ani, din comuna Bozieni. S-a stabilit faptul că, pe fondul unui conflict mai vechi, în ziua de 24 iulie, în jurul orei 11.00, în timp ce se deplasa spre domiciliul său, s-a întâlnit cu fraţii Viorel C., de 44 de ani, Petru C., de 32 de ani, Ioan C., de 47 de ani, şi Ionel M, de 25 de ani, rudă cu aceştia, toţi din comuna Bozieni, care l-au lovit în mod repetat, cu corpuri contondente, dar şi cu pumnii şi picioarele. „Poliţiştii au fost sesizaţi prin 112, despre faptul că bărbatul se afla căzut într-un şanţ, pe drumul care leagă satele Mărmureni şi Cuci. Cei trei fraţi care l-au agresat erau recidivişti. Victima a fost transportată la spital, unde a fost diagnosticată cu multiple traumatisme şi a fost supusă unei intervenţii chirurgicale, din cauza unei rupturi de splină. În seara zilei de 24 iulie, poliţiştii l-au reţinut pe Ioan C., restul agresorilor nefind găsiţi. În cele din urmă, cei trei indivizi s-au predat Poliţiei Roman”, a precizat comisar şef Dragoş Bălău, comandantul Poliţiei Roman.

Prin raportul de constatare medico-legal s-a concluzionat că victima a suferit leziuni care, prin gravitatea lor, i-au pus în primejdie viaţa. În urma concluziilor medico-legale, dosarul a fost preluat, în vederea continuării cercetărilor, de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamţ, sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă la omor calificat. În ziua de 25 iulie, cei patru au fost prezentaţi Tribunalului Neamţ, care a dispus arestarea preventivă pentru 29 zile.

COMENTARII

WORDPRESS: 0