Karturi și biciclete pentru plimbarea prin Parcul Municipal

HomeSocial

Karturi și biciclete pentru plimbarea prin Parcul Municipal

 

Primăria Roman intenționează să scoată la licitație închirierea unui teren din Parcul Municipal, pentru amplasarea de karturi cu pedale, trotinete și/sau biciclete în regim de închiriere.

În anii anteriori, municipalitatea a permis desfășurarea acestei activități către mai multe firme, însă acum se propune închirierea prin licitație publică a unui teren în suprafață de 20 metri pătrați. „Propunerea este motivată și de faptul că s-au depus la Biroul Unic mai multe solicitări ale unor firme autorizate în domeniu, care dispun de astfel de bunuri și care au încercat în trecut să presteze aceste servicii. Apreciez că, date fiind condițiile specifice ale parcului nostru – dimensiuni, geometria și materialele din care sunt alcătuite aleile, procentul de ocupare a terenului etc., o singură locație este suficientă, pentru ca circulația acestor obiecte să nu afecteze negativ parcursul pietonilor. Prin urmare, terenul se va adjudeca în urma unei licitații publice, care va porni de la suma de 1,2 lei/mp/zi”, se arată în expunerea de motive înaintată consilierilor locali pentru a aproba sau nu acest proiect. Decizia se va lua în ședința de joi, 13 aprilie, a Consiliului Local.

În acest final de săptămână, activitatea pe lacul din Parc va fi redeschisă, iar inaugurarea oficială a tuturor activităților din acest spațiu va avea loc pe 28 aprilie.

 

Comentarii

WORDPRESS: 0