Prima paginăSocial

Juristul Aurelian Alexa a demisionat din funcția de director al Fundației „Episcop Melchisedec”

Juristul Aurelian Alexa a demisionat din funcția de director al Fundației „Episcop Melchisedec”

Dimensiune text

 

Juristul Aurelian Constantin Alexa a demisionat din funcția de director al Fundației „Episcop Melchisedec”. Anunțul a fost făcut chiar de acesta, marți, 25 iulie, într-un mesaj postat pe pagina de socializare.

„Astăzi, după 8 ani în Centrul eparhial Roman și 2 ani în cadrul Fundației «Episcop Melchisedec», a venit timpul să mă retrag. Mulțumesc Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului, care timp de 12 ani mi-a fost mereu călăuză și reazem. Sper ca gestul meu, ca și greșelile trecutului, să nu mă înstrăineze. De asemenea, mulțumesc colegilor, colaboratorilor, celor care m-au sprijinit, îndrumat și iertat capriciile personalității mele.

Vă sunt recunoscător pentru roadele muncii, pentru lecțiile învățate, pentru vorbele frumoase și strângerile de mână.

Mi-am lăsat sufletul în proiecte neterminate: Așezământul spitalicesc Precista, Fundația «Episcop Melchisedec», Asociația «Sf. Voievod Ștefan cel Mare» Hârja, Capela Episcop Melchisedec etc, sunt convins că vor fi împlinite și fără mine. Mulțumesc!”, a afirmat Aurelian Alexa.

Postarea acestuia a adunat câteva zeci de mesaje de la prieteni și colaboratori, care și-au exprimat părerea de rău la aflarea veștii. Unul dintre acestea îi aparține deputatului Laurențiu Leoreanu: „Îmi pare rău să aud această decizie, mi-aș dori să nu fie una definitivă. Eu nu pot decât să vă felicit pentru implicare și devotamentul arătat față de Înaltpreasfințit, față de instituția pe care cu onoare o conduce, dar și pentru rezultatele frumoase pe care le-ați obținut în funcțiile deținute… Încă o dată felicitări, cu regretul deja exprimat pentru situația de fapt”.

Aurelian Alexa a activat ca jurist în cadrul sectorului juridic al Cancelariei Eparhiale de la Roman, apoi, în august 2015, a fost numit director al Centrului Social „Episcop Melchisedec”, înlocuindu-l pe preotul Ioan Gherasimescu. De la inaugurare, Centrul Social „Episcop Melchisedec” a fost coordonat de Bogdan Ioan Gherasimescu, fiul preotului Ioan Gherasimescu, până în octombrie 2014.

 

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0