Jucăriile de pluș donate de elevii romașcani au ajuns la copiii din Centrul pentru Educație Incluzivă

HomeSocial

Jucăriile de pluș donate de elevii romașcani au ajuns la copiii din Centrul pentru Educație Incluzivă

 

Săptămâna trecută, în toate unitățile de învățământ din Roman s-a desfășurat o amplă campanie de strângere de jucării pentru a le fi mai apoi oferite copiilor fără posibilități. Inițiativa a aparținut membrilor Consiliului Consultativ pe Probleme de Tineret, iar la finalul campaniei s-au strâns peste 1.500 de jucării. Moș Crăciun a ajuns cu aceste daruri luni, 18 decembrie, la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă, din cartierul Danubiana.

„Viceprimarul Roxana Iorga și tinerii din cadrul Consiliului Consultativ pe Probleme de Tineret al municipiului Roman au fost astăzi la Centrul de Educație Incluzivă, pentru a-l ajuta pe Moș Crăciun să împartă cadourile strânse în cadrul campaniei «Dăruiește zâmbete». Din generozitatea elevilor din toate unitățile de învățământ s-au strâns peste 1.500 de jucării de pluș, mult peste ceea ce și-au propus inițial tinerii din cadrul Consiliului, dar o și mai mare bucurie pentru cei la care vor ajunge. Fiecare copil din Centrul de Educație Incluzivă a primit în dar câte o jucărie. Cele care au mai rămas vor fi împărțite către alți copii care provin din medii defavorizate și care vor putea să aibă sărbători mai frumoase prin cadourile oferite elevii romașcani.

Conducerea Primăriei municipiului Roman le mulțumește tuturor celor care s-au implicat pentru a aduce zâmbete în sufletul copiilor”, au anunțat reprezentanții Primăriei municipiului Roman.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0