HomeCulturalTimp liber

Joi seară vedem „Despre oameni şi melci”

Filmul va fi proiectat în Piaţa „Roman-Vodă”, începând cu ora 21.30.

Romaşcanii sunt aşteptaţi, joi seară, să vizioneze filmul „Despre oameni şi melci”. Producţia regizată de Tudor Giurgiu va fi proiectată în Piaţa „Roman-Vodă”, în cadrul evenimentului „Caravana TIFF”. Proiecţia va avea loc în zona dintre fântâna arteziană şi parcul de la Muzeul de Artă, mai exact în parcarea ce înconjoară fântâna arteziană, începând cu ora 21.30. Pentru vizionarea filmului, organizatorii nu percep nicio taxă. În schimb, reprezentanţii Primăriei Roman vor pune la dispoziţia spectatorilor cel puţin 300 de scaune.

„Despre oameni şi melci” este unul dintre cele mai de succes pelicule româneşti, fiind, totodată, şi cel mai vizionat film românesc în anul 2012.

Seara de film de la Roman este parte a proiectului de succes Caravana Filmelor TIFF/Operation Kino, organizat de Asociaţia pentru Promovarea Filmului Românesc (APFR), care organizează şi Festivalul Internaţional de Film Transilvania (TIFF). Organizată împreună cu Festivalurile de Film de la Sofia, Sarajevo şi Istanbul şi Reelport, unul dintre principalii actori de pe piaţa digitală de film din Europa, caravana îşi propune să aducă în atenţia publicului filme de succes din ţările UE sau non-UE.

Partenerii acestui eveniment sunt Primăria municipiului Roman – care a preluat cheltuielile legate de organizare a serii de film în aer liber – şi Ziarul de Roman, partener media.

Comentarii

WORDPRESS: 0