Prima paginăPolitica

Joaca de-a listele PSD-ului la județ și Roman

Joaca de-a listele PSD-ului la județ și Roman

Dimensiune text

 

PSD logoDouă liste cu mai multe nume au fost transmise redacției Ziarului de Roman, cu precizarea că ar fi vorba de candidații pe care formațiunea PSD îi lansează pentru Consiliul Local Roman și Consiliul Județean Neamț. Listele, cel puțin cea pentru alegerile de la județ, oferă nume și ordinea candidaților de accedere pe funcție, lansând în spațiul public nume surprinzătoare.

Lista cu numele celor înscriși în cursa de ocupare a unui fotoliu de consilier local pentru Roman a fost publicată, în urmă cu o săptămână, pe site-ul Vestea și a fost negată de conducerea organizației PSD Roman.

Lista pentru Consiliul Județean este, în opinia, președintelui PSD Roman, Dan Manoliu, tot o făcătură. Întrebat despre cât de reali sunt candidații și ordinea ocupată de listă, președintele Manoliu a declarat: “Din ce știu eu, această listă nu a fost dezbătută în Biroul Politic Județean, doar dacă nu cumva s-a făcut pe sub masă. Dar nu cred așa ceva. Este posibil să fie o manevră de destabilizare a partidului. Așa cum este prezentată, lista atrage semen de întrebare și, în opinia mea, e o pierdere a PSD”. Despre sine, care pe listă apare abia pe poziția 22, Manoliu a precizat: “Eu am două mandate, iar acum sunt vicepreședinte al Consiliului Județean. Nu fac presiuni pentru un loc pe listă”.

photo 11

liste PSD CL

 

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 12
 • Inainte de a publica asemenea aberatii si sa trageti concluzii sau titluri jignitoare, de ce nu intrebati daca aceste liste sunt reale ? va bateti joc !

  • Cu tot respectul, inainte de a ne judeca, va rugam sa cititi textul! Nu am jignit pe nimeni, speram!Am scris toate versiunile posibile, astfel incat, dvs – cititorii nostri – sa trageti corect concluziile! Noi nu punem etichete. Vă mulțumim!

 • Iata cum se inventeaza o stire. Faci pe genunghi o lista din cap la tine si apoi faci articol de presa. Bravo Ziarul de Roman
  si tot asa……

 • aceste liste sunt facute de Ziarul de roman, ca sa aiba subiect de presa. Daca nu au. il creaza. Rusine sa va fie.

  • Buna ziua! Vă rugăm ca, pe viitor, să semnați comentariile cu un singur nume/pseudonim (acum aveți comentarii semnate ca alexa, Mister M. și Marius Iulian), altfel comentariile nu vă vor mai fi publicate. Vă mulțumim!

 • Urât, liste false!

 • Listele sunt o făcătură.

 • Aveți dreptate doamna Claudia Matei, chiar și domnul Dan Manoliu președintele PSD se gândea dacă listele nu s-au făcut pe sub masă, așa că Diana pe viitor citește atent articolul pentru a putea trage concluzii!

 • Liste false ! Rusine !

 • Intradevar rusine celor care, au intocmit aceste liste !Sunt unele persoane care nu au ce cauta pe aceste liste,,,dar sa mai ajunga in consiliile judetean si a orasului Roman!!!!!

 • interesant…si credibil…si Dragnea recent era acuzat ca nominalizeaza candidatii la locale pe criterii doar de el stiute….