Jardinierele de la Statuie au fost distruse

HomeSocial

Jardinierele de la Statuie au fost distruse

 

Orice minune ține trei zile, cam atât au putut păstra intacte unii romașcani jardinierele amplasate de administrația locală în fața statuii lui Roman Mușat.

În acest final de săptămână, florile din jardiniere au fost smulse de unii romașcani. Scopul amplasării jardinierelor în acea zonă, spun autoritățile, a fost acela de a înfrumuseța centrul orașului și de a oferi o protecție copiilor care se joacă pe platformă, astfel încât să nu iasă în stradă și să fie accidentați de vreun autoturism. Primarul Lucian Micu a declarat că se va lucra pentru înlocuirea jardinierelor distruse și se va încerca o monitorizare mai atentă a zonei.

 

Comentarii

WORDPRESS: 7
 • Pentru prinderea faptasilor nu trebuie decat sa fie puse in functie camerele web care supravegheau ,,candva” centrul !!! Si apoi…politia locala sa nu mai… doarma !

 • Dispecerul care supravegheaza camerele din oras de ce nu a anuntat Politia Locala sa ia masuri la timp? Unde sunt inregistrarile din acea noapte si de ce nu sunt verificate cu atentie?

 • Va dati seama de nivelul securitatii din „muncipiul” Roman, daca in centru, sub ochii autoritatilor se intampla asta…

 • Ce ciudat! Camerele vad foarte bine cand o masina parcheaza in zone interzise si este imediat trimisa masina politiei, dar nu vad cand sunt distrugeri ale bunurilor publice!
  Sa fie oare operatorii specializati numai pe amenzi facile care sa justifice existenta Politiei Locale?

 • Daca o panseluta mov este achitata de primaria sectorului 3 din Bucuresti cu 78,6 ron firul fara tva , sa se calculeze cat costa o jardinière Rom-gardens ( nu tigan gardens !!! ) platita de Primaria Roman.
  Da Doamne sa se distruga saptamanal si sa coste cat mai mult…are balta peste ! ” Jardinierul ” propune , Primaria dispune ! Distrugatorul poate fi un agent-gardens…..Intrebare : trebuie inlocuite jardinierele distruse ? Raspuns : Da….saptamanal…Ha !

 • sper sa le cada mainile la „distrugatorii” de flori , de ce nu incearca sa isi smulga parul din cap sa vada cum e … apropo orice ai face bun sau rau tot esti criticat ….

  • John…nu poate sa-si smulga parul din cap. Nu are par ! Pe camera se vede ca este chelios dar…in complicitate cu un brunetzel…
   Lasa ma John ca omul a facut un bine…Si-asa in locul jardinerelor s-au „montat” casutzele din lemn care vand salam din Kauf-La-La-Land pe post de salam traditional.