Jardiniere amplasate în centrul orașului, cu flori din serele primăriei

HomeSocial

Jardiniere amplasate în centrul orașului, cu flori din serele primăriei

 

În cadrul campaniei de primăvară de curăţenie şi înfrumuseţare a oraşului, mai multe jardiniere cu flori au fost amplasate în centrul orașului, în faţa statuii lui Roman Muşat. Florile provin din serele Primăriei Municipiului Roman, la fel ca şi cele plantate în alveolele din oraş. „Amplasarea jardinierelor are nu doar rol de a înfrumuseţa centrul municipiului, ci se doreşte să şi ofere protecţie şi siguranţă copiilor care se joacă în zonă şi care vor fi ţinuţi la distanţă de pericolul reprezentat de traficul stradal”, informează reprezentanții Primăriei Roman.

Echipele municipalității din cadrul Direcţiei Servicii Edilitare au început de la finalul lunii trecute plantarea primelor flori de sezon sădite în serele administrației publice locale, situate pe strada Ogoarelor.

În serele deţinute de administraţia locală au fost plantate 30.000 de fire de pansele, 3.000 de fire de «nu mă uita» şi 1.000 de fire de bumbişori. În sere au mai fost sădite seminţe de muşcate curgătoare şi begonie, iar pe parcursul acestui an în sere vor creşte următoarele plante: allysum, cineraria, lobelia, petunii, portolac, tagetes, cavaleri, salvie, celosia, rubdechia şi gazania.

 

Comentarii

WORDPRESS: 0