Prima paginăSocialEducatie

Jandarmii îi încurajează pe elevi să facă sport

Dimensiune text

Cu ocazia Zilei de 1 Decembrie, Ziua Naţională a României, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Neamţ, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Judeţean Neamţ, organizează un campionat de minifotbal cu liceele din municipiul Roman.

Acţiunea se înscrie în cadrul campaniei „Jandarmeria pe înţelesul tuturor”, având un caracter de prevenire, în ideea de a atrage cât mai mult tinerii spre activitatea sportivă şi de a transmite în acelaşi timp, indirect, îndemnul de fair-play, la şcoală, în societate, în viaţă, în general.

La invitaţia jandarmilor au răspuns şapte instituţii de învăţământ: Colegiul Tehnic „Danubiana”, Colegiul Tehnic „Petru Poni”, Colegiul Naţional „Roman-Vodă”, Colegiul Teologic Romano-Catolic „Sfântul Francisc de Assisi”, Liceul Tehnologic „Vasile Sav”, Liceul Teoretic „Vasile Alecsandri” Săbăoani şi Colegiul Tehnic „Miron Costin”.

Competiţia se va desfăşura în sala de sport a Colegiul Tehnic „Danubiana”.

Vineri, începând cu ora 15.00 se vor desfăşura meciurile din grupe, iar sâmbătă, 30 noiembrie, începând cu ora 9.00, se vor desfăşura semifinalele. Fiecare partidă va avea două reprize a câte 15 minute, echipele vor fi formate din patru jucători de câmp şi un portar, regulamentul după care se va juca va fi cel de la fotbalul în sală. Sponsorii acestei activităţi sunt Interamal, carmangeriile Căpraru şi VeloSport.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0